Despre mine

M-am născut pe 27 martie 1981, în Ploieşti, într-o familie de oameni care m-au învăţat ce înseamnă respectul faţă de semeni şi faptul că în viaţă trebuie să mă lupt prin forţele proprii pentru a reuşi. Am copilărit la bloc, într-o perioadă în care bucuria copiilor era să bată mingea în fața blocului, să se cațere prin copaci și mai puțin să se joace pe calculator. Îmi aduc aminte cum primăvara ieșeam cu copiii din fața blocului la cules de zarzăre sau mergeam cu bicicletele. Eu aveam un Pegas de care eram tare mândru.

Mai apoi, a urmat emoția primei zile de școală, bucuria la gândul că îmi voi face mulți prieteni noi și căldura cu care doamna învățătoare Ciocioc ne-a condus spre clasă. În gimnaziu și la liceu mi-au plăcut matematica și economia, într-atât încât participam la olimpiadele școlare. Pasiunea pentru matematică mi-a fost insuflată de domnii profesori Angelescu și Ganga. Am absolvit Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti în ’99, dar încă din clasa a X-a știam deja că vreau să urmez cursurile Facultăţii de Drept. Așa s-a și întâmplat. Am început să lucrez din primul an de facultate în vânzări. Mi-a plăcut și am rămas în domeniu.

Deschis la provocări şi cu intenţia de a mă specializa cât mai mult pe plan profesional, am terminat un Masterat în Managementul activităților informative, la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. Am decis să studiez şi în străinătate, căutând să învăţ direct de la specialişti. Astfel, studii de „Management and Strategy”, „Masterclass in Sales” sau „Management – O gandire nouă pentru o lume nouă” în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Japonia, au contribuit major în dezvoltarea mea.

Sunt un ploieştean care a reuşit să se afirme în mediul de business. După ce am urmat cursuri de management în afară, am avut posibilitatea de a rămâne acolo, dar nu am facut acest lucru. Am decis să mă întorc în ţară şi să mă apuc de treabă aici. Pornind la drum cu multă ambiţie şi hotărât să ating performanţa, am ajuns să conduc o firmă cu 160 de angajaţi din postura de director de dezvoltare.

Sunt un ploieştean care a decis să se lupte…

…chiar şi cu morile de vânt. Recunosc că intrarea în politică e uşoară în comparaţie cu ce urmează acesteia. Să stai și să privești de pe margine e și mai uşor. Eu am decis să mă implic şi să fiu parte activă a procesului decizional la nivel local şi apoi naţional.

În 2008 am primit încrederea ploieștenilor din colegiul 12 – Ploiești Centru Nord, care au vrut ca eu să-i reprezint în Parlamentul României. În 4 ani de zile am reușit să fiu cel mai activ deputat din Prahova, cu cele mai multe proiecte legislative inițiate, cele mai multe interpelări adresate Guvernului și cele mai multe declarații politice.

Astăzi, cu experiența unui mandat în spate, voi continua proiectul meu politic, acela de a genera soluții pentru oameni, care să garanteze un nivel de trai mai bun pentru cetățeni, oportunități pentru tineri, susținere pentru femei, dar şi recunoaștere pentru cei vârstnici.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o încă o dată, pentru un nou mandat de deputat, 2012-2016. Cu sprijinul dumneavoastră, am obținut cel mai mare scor electoral dintre toți candidații din Municipiul Ploiești.

Descărcați Curriculum Vitae – aici